Van Der Vliet

Matrassen en Toppers

Een goed bed is zeer bepalend voor hoe fit en energiek jij je de volgende dag voelt, wist je dat je zo’n één derde van je leven in je bed door brengt? Daaruit blijkt hoe belangrijk het is om een goed bed te hebben.

Een goed matras zorgt daarnaast voor de juiste ondersteuning van je lichaam, zo kan je lichaam optimaal herstellen gedurende de slaap.

De belangrijkste graadmeter ben je zelf! Kun je je lastig ontspannen in bed, word je geregeld ´s nachts wakker of word je vaak wakker met rug en/of nek klachten, dan kan dat reden genoeg zijn om een nieuwe matras aan te schaffen.

Matrassen

Latexmatrassen
Een latexmatras biedt een hoge souplesse en volgt perfect de natuurlijke golven van de wervelkolom. Al onze latex matrassen bevatten laterale en verticale verluchtingskanalen voor een goed ventilatie.

Polyethermatrassen
Polyethermatrassen bieden een aangenaam ligcomfort. De kwaliteit van deze matrassen wordt bepaald door het soortelijk gewicht van het schuim. Hoe hoger het soortelijk gewicht is, des te duurzamer de matras!

Koudschuimmatrassen
Koudschuim heeft een open celstructuur die het materiaal unieke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen geeft. Dit heeft als voordeel dat de duurzaamheid van een koudschuimmatras beduidend hoog is. Het eerste contact met een koudschuimmatras geeft een heerlijk zacht gevoel, naarmate men verder wegzakt ontstaat een perfecte tegendruk! Koudschuimmatrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn erg veerkrachtig. Door profielen aan te brengen in het schuim kan men de ligkwaliteit verder optimaliseren.

Bonellveringsmatrassen
Een bonellvering-of binnenveringsmatras is opgebouwd uit vele, onderling verbonden stalen veren. Door het open interieur heeft deze matras een uitstekend ventilerend vermogen. Bonellveringsmatrassen zijn stevig en zeer duurzaam!

Pocketveringsmatrassen
Een pocketveringsmatras bestaat uit honderden veren die elk apart verpakt zijn en hierdoor afzonderlijk kunnen bewegen. Elk van onze pocketveringsmatrassen heeft 7 zones die zorgen voor een optimale verdeling van de drukpunten! Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast.
Voor mensen met een hoger lichaamsgewicht of voor mensen die van een stevig comfort houden, zijn er in onze collectie matrassen met een speciale geneste pocketvering! De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een honingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar.

Toppers

Een topper verhoogt het comfort van elke matras en is ideaal om 2 éénpersoonsmatrassen te overbruggen zonder hinderlijke naad in het midden. Een topper is bovendien makkelijk te keren en te verluchten en verhoogt zo de levensduur van uw matras.

U heeft de keuze uit toppers met polyetherschuim, koudschuim, latex of traagschuim.