Van Der Vliet

Noud relaxfauteuil van Feelings Collectie

€ 879.00

De elegante relaxfauteuil Noud heeft een prachtig, slank design en heeft veel verschillende functies die het zitcomfort optimaliseren.

Noud is leverbaar in verschillende maten, kleuren en bekleding en daardoor helemaal zelf samen te stellen naar persoonlijke smaak. Er is keuze uit de maten small, medium en large en er kan een onderstel onder geplaatst worden in verschillende hoogtes, materialen en kleuren.

Er is keuze uit een handmatig instelbaar nekgedeelte, geïntegreerde voetenbank, verschillende voetsteunen en er is keuze uit handmatige of elektrische bediening. Voor een meerprijs kan de relaxfauteuil geleverd worden met een motor of accu.

Nu te zien in de showroom: Noud relaxfauteuil in de kleur mosgroen met een mat zwarte tube onderstel. Deze prachtige relaxfauteuil heeft een modern design met een onderstel dat 2,5 cm hoger is dan de gemiddelde relaxfauteuil. De relaxfauteuil heeft een elektrische bediening, handmatig instelbaar nekgedeelte en geïntegreerde voetenbank. Verkrijgbaar voor €879,-

Van der Vliet Wonen Arkel

4241 WR Zuid-Holland Arkel
Vlietskade 7003
Nederland
Telefoon: 0183 – 563 122
Fax: 0183 – 561 805
E-mail: info@vdvliet.nl
Maandag Gesloten
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag 
Vrijdag 
Zaterdag 
Zondag Gesloten

Meer informatie aanvragen