Van Der Vliet

Peru eetkamertafel

€ 432.00

Nieuw in de showroom! De prachtige eetkamertafel Peru heeft een lamulux blad gecombineerd met een metalen onderstel. Peru is een unieke tafel omdat de tafel ook in kleine maten verkrijgbaar is, namelijk al vanaf 80 cm! Het blad is verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren, allemaal te bekijken in onze showroom. De eetkamertafel heeft 6 pootmogelijkheden en er is keuze tussen een zwarte- of matching randafwerking.

Lamulux producten worden gemaakt van meubelpanelen afgewerkt met soort gelijk materiaal als dat van een laminaat vloer. Lamulux voelt aan als hout maar is vervaardigd van het onderhoudsvrije Lamulux.
Daar waar de consument steeds meer kiest voor “beleving” boven materiaalgebruik, is Lamulux een geweldig alternatief welke verkrijgbaar is in meerdere kleuren en afwerkingen. Voordelen van Lamulux zijn hogere kras-, kleur-, slijt- en stootvastheid, sterkere stootbestendigheid, eenvoudig te onderhouden, randen en hoeken zijn kindvriendelijk afgewerkt en milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke afwerking.

De prijs van de eetkamertafel is afhankelijk van de maat, kleur en onderstel keuze.

Te zien in de showroom: Peru eetkamertafel afmeting 138×90 cm. met lamulux blad in de kleur Old teak voor €432.- Meer weten? vraag het aan onze medewerkers in de winkel!

 

Van der Vliet Wonen Arkel

4241 WR Zuid-Holland Arkel
Vlietskade 7003
Nederland
Telefoon: 0183 – 563 122
Fax: 0183 – 561 805
E-mail: info@vdvliet.nl
Maandag Gesloten
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag 
Vrijdag 
Zaterdag 
Zondag Gesloten

Meer informatie aanvragen