Van Der Vliet

Nieuw: de milieuvriendelijke Woven Bottles bekleding

Hoge kwaliteit meubelstoffen gemaakt van plastic flessen.
Wat anders onze natuur had vervuild, maakt nu ons meubilair mooier. Want Woven Bottles is gemaakt van gerecyclede PET flessen. In een proces dat veel minder water en energie gebruikt dat traditionele meubelstoffen.

Het is sterk, zacht, stevig en het heeft alle kwalificaties die u zoekt in een kwaliteitsstof. Op het oog is Woven Bottles een stof als elke anderen. Maar zoals bij zoveel zaken: het gaat om de binnenkant. Woven Bottles is een van de oplossingen voor ons grote plastic-probleem. Want in plaats van gewone ingrediënten, gebruiken we gerecyclede plastic flessen. Dat geeft een stof die in alles, maar vooral in kwaliteit lijkt op gewone stoffen. Ideaal voor meubelstoffering. Het biedt hetzelfde comfort, dezelfde zachtheid en degelijkheid als conventionele stoffen.
Maar wat belangrijker is: het geeft u dat comfortabele gevoel dat u iets goeds doet voor onze planeet. Met Woven Bottles koopt u een stof die, zodra u er klaar mee bent, steeds weer opnieuw gerecycled en gebruikt kan worden.

Benieuwd naar hoe het gemaakt wordt? Bekijk de interessante video hieronder!

De Woven Bottles bekleding Regain is in onze showroom te bewonderen op de bank Odette en is verkrijgbaar in vele kleuren! Onze adviseurs in de showroom helpen je graag.