Van Der Vliet

Stage

Wij bieden stageplekken aan in onze filiaal en hoofdkantoor. Als staigiar krijg je volledige vrijheid binnen het bedrijf, om zodoende zoveel mogelijk te leren en kennis op te doen. Wij verwachten van onze staigiars dat zij zich net zo inzetten als onze andere collega’s in het bedrijf. Zo gelden voor staigiars dezelfde regels als die voor onze medewerkers. Op die manier kun je pas leren hoe het er in de praktijk aan toegaat. Voordat we een staigiar in dienst nemen, maken weer vooraf eerst goede afspraken. Zo vinden wij het onwijs belangrijk dat je als staigiar goed begeleid wordt en er ook ruim voldoende tijd wordt gemaakt om goede evaluaties te maken. Mochten wij er niet van overtuigd zijn dat wij voldoende tijd kunnen investeren in de begeleiding van je stage, dan zullen wij de stage ook afwijzen. Er is niks zo vervelend als het gevoel hebben dat je een goedkope kracht bent. Bij Van der Vliet Wonen ben je als staigiar dus een wezenlijk onderdeel van het team.

Op dit moment hebben wij de volgende stageplekken open staan.

  • MBO – Alle vormen van winkelmedewerking, waarbij styling en persoonlijk verkoop voorop staan. Je staat op de verkoopvloer, adviseert klanten, zorgt voor styling van woonprogramma’s en de decoratietafels. Bij aanvang stage maak je samen met je stagebegeleider een duidelijk stageplan waarin je je leerpunten aangeeft en taken maakt voor de stageperiode.

 

  • HBO/WO – kwaliteitsonderzoek, waarbij alle processen duidelijk in kaart worden gebracht en het bedrijf een duidelijk advies krijgt hoe deze processen verbetert kunnen worden. Hierin geef je aan wat de blackboxen zijn, de verbeterpunten zijn en welke middelen Van der Vliet Wonen kan gebruiken om processen te versoepelen. Je krijgt volledige vrijheid om je eigen werktijd in te vullen met eventuele thuiswerkdagen. Je staat onder leiding van de directie en maakt met hen een maatplan met een duidelijke omschrijving van wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

Je kunt je stagebrief mailen naar pauline@vdvliet.nl