Van Der Vliet

Over Van der Vliet Wonen

Welkom bij Van der Vliet Wonen. het familiebedrijf met een zeer rijke historie dat zich volledig specialiseert op uw behoeften voor de woonkamer, slaapkamer en keuken.

De woonkamer is de belangrijkste kamer binnen het huis. Het is de plek waar je je ontspanning wilt vinden, je vrienden en familie wilt ontvangen en nog belangrijker, de plek waar u en uw gezin zich thuis willen voelen. Het valt ons op dat men de laatste jaren steeds meer een eigen signatuur wilt brengen aan de keuze van inrichting. De woonaccessoires zijn hier een onwijs belangrijk onderdeel van. Wij willen onze winkels dan ook niet als meubelzaken betitelen, meubels zijn slechts een onderdeel van de woonkamer.

Feelings collectie

Wij willen met onze winkels een aanbod presenteren van verschillende woonkamers volledig ingericht en gestyled in verschillende stijlen en smaken met alle producten die hiervoor nodig zijn. Voor onze keuze van onze collectie laten wij ons volledig inspireren door uw gevoelens. Deze collectie noemen wij zeer toepasselijk de Feelings collectie. Elk voorjaar en najaar vernieuwen wij de feelings collectie naar de laatste trends en wensen. Om deze collectie samen te stellen, reizen wij de volledige wereld af.

De Feelings collectie bestaat uit een volledig assortiment van meubelen, woonaccessoires, decoratie, zitmeubelen en alle andere denkbare producten die u in uw woonkamer wilt terugvinden. Ook zijn de artikelen binnen de Feelings collectie exclusief en beperkt leverbaar. Hierdoor heeft een ieder die een product koopt bijna volledige zekerheid dat dit exclusief is. En dat voor een zeer betaalbare prijs waardoor iedereen bij Van der Vliet Wonen kan slagen voor een aankoop.

Bewust kiezen wij ervoor niet met een webshop te werken, aangezien wij ervan overtuigd zijn dat kundig advies een pre is bij de keuze van uw artikel. Onze medewerkers zijn dan ook allemaal zeer goed opgeleid in styling en woonkennis. Of het nu gaat om advies aan huis, een plattegrond tekening of een afspraak in de showroom buiten onze openingstijden, bij Van der Vliet Wonen is het slechts een onderdeel van onze service. Dat in combinatie met onze trotse collectie en onze zeer betaalbare prijzen zijn onze steunpilaren voor succesvol familiebedrijf van meer dan 40 jaar oud.

Wij heten u van harte welkom bij Van der Vliet Wonen.