Van Der Vliet

CBW-erkend

Wanneer u bij Van der Vliet Wonen winkelt, kunt u volledig vertrouwen op onze deskundigheid en kwaliteit. Maar er zou onverhoopt iets mis kunnen gaan en daarom zijn wij aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Woonbranche. Wat houdt dit voor u in? Bedrijven die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. In deze voorwaarden bieden wij u een drietal garanties:

Veilig (aan)betalen
U kunt uw aankoop veilig aanbetalen, zonder risico te lopen. Het restantbedrag betaalt u pas op het moment dat uw product afgeleverd wordt.

Extra Garantie
Wij bieden een extra productgarantie bovenop de wettelijke garantie. Om van deze extra garantie te genieten, moet wel aan een aantal voorwaarden voldaan zijn. De algemene voorwaarden kunt u hier vinden.

Onpartijdige klachtafhandeling
Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de  Geschillencommissie Wonen. De Geschillencommissie Wonen is een onafhankelijke instantie die o.a. een aantal deskundigen in dienst heeft die (indien nodig) de klacht ter plaatse bij de consument onderzoeken. De deskundige brengt een rapport uit en aan de hand daarvan volgt een uitspraak. Deze uitspraak is bindend.

Mocht u nog vragen hebben over onze CBW-erkenning, dan kunt u deze stellen aan een van onze medewerkers of u kunt kijken op de website van de CBW (http://www.cbw-erkend.nl/). Wij staan u graag te woord en vertellen u graag welke voordelen onze CBW-erkenning u biedt.